Add event button not showing up

Add event button not showing up
0

Environment

Discourse Version: 2.4.0.beta6

Plugin Commit: afadd74214e033a36d6d17568c646c97d72a61ba

Other Plugins

Plugins go here

## see https://meta.discourse.org/t/19157 for details
hooks:
  after_code:
    - exec:
        cd: $home/plugins
        cmd:
          - git clone https://github.com/discourse/docker_manager.git
          - git clone https://github.com/angusmcleod/discourse-events.git
          - git clone https://github.com/angusmcleod/discourse-locations.git

Steps to Reproduce

Add Topic to the Events category and a Location button appears but a Event button doesn’t.

Example

I want to add dates to this event but don’t have a button to do so.

Logs

screenshot of the problem

1 Like

Did this issue begin after you updated discourse to latest?

can you change git clone https://github.com/angusmcleod/discourse-events.git to
git clone https://github.com/paviliondev/discourse-events.git

1 Like

I’m not sure when it started, I have updated the events and the locations URLs and done a ./launcher rebuild app but still no Add Event button I’m afraid:

Can you confirm the the category setting for events is enabled?

I just checked my own discourse with latest updates and it seems to work fine.

11%20PM

Yes I believe so, the tick box you get on the Category settings?

1 Like

how about a hard reload ctrl/cmd + shift + R on the browser…

I’m afraid that reloading pages makes no difference, @angus has an account on the site and I can give him admin access to try to debug the issue if that would help.

1 Like

Sure. If you can give me access, I can have a look at it after a couple of hours.

1 Like

Thanks, no great rush, it can wait, create an account and let me know you username.

One thing to note is that existing topics with Events do have the interface showing up, for example this one:

1 Like

Ok I’ve created an account there. username: fzngagan

Cheers, I have granted you admin access.

1 Like

Thanks man, I’m having a look at it now.

And its fixed. I just turned off the category setting and turned it back on and it started working. Interesting isn’t it.

2 Likes

OMG :roll_eyes:, thanks!

1 Like

Working?

1 Like

Yes, it all seems to be fine now, cheers! :slight_smile:

1 Like